Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

НАЗВАНО УМОВИ ТА ПРИЗНАЧЕНО ДАТУ ПРОВЕДЕННЯ МІЖНАРОДНОГО ТЕАТРАЛЬНОГО ФЕСТИВАЛЮ «БОЛГРАД ФЕСТ - 2023»

Дата: 04.08.2023 16:52
Кількість переглядів: 859

З метою  реалізації Програми розвитку культури Болградської територіальної громади на 2021 -2023 роки,  а також приймаючи до уваги рішення Болградської міської ради №2177-VII від 20.12.2019 р. «Про затвердження Угоди про надання безоплатної фінансової допомоги» та реалізації заходів Угоди, складеної між Міністерством Закордонних Справ Республіки Болгарія та Болградською міською радою Одеської області, 21 жовтня 2023 року в Болграді відбудеться Міжнародний театральний фестиваль «БОЛГРАД ФЕСТ - 2023.

Фото без опису

Згідно з Положенням, яке затвердив виконком Болградської міської ради, Міжнародний театральний фестиваль «БОЛГРАД - ФЕСТ 2023» (далі - Фестиваль) буде організовано Болградською міською радою Одеської області за підтримкою Міністерства закордонних справ Республіки  Болгарія за програмою «Болгарська допомога задля розвитку».

МЕТА ФЕСТИВАЛЮ

Це - популяризація  та активація аматорського театрального руху, сприяння подальшому їх  розвитку, залучення до активної участі у мистецькому житті; презентація культурно - мистецького і туристичного потенціалу міста Болград та Болградської  територіальної громади.

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ

Фестиваль проводиться  в м. Болград Одеськаої області, Україна.  Форма проведення Фестивалю - очна або онлайн.

Захід є відкритим. До його участі запрошуються аматорські театральні колективи, студії з України та театральні колективи інших держав.

Вікових обмежень акторів та осіб, які беруть участь в постановках чи їх підготовці, немає. Офіційними мовами Фестивалю є українська та болгарська.

СТОСОВНО ПОРЯДКУ І СТРОКІВ ПРОВЕДЕННЯ

Фестиваль проводиться один раз на два роки на базі закладів культури  Болградської міської ради. Строки проведення Фестивалю визначаються Оргкомітетом не пізніше ніж за сімдесят п`ять днів до дати проведення Фестивалю.

Заявка та анкета для участі у Фестивалі з приймаються на електрону адресу Оргкомітет Фото без опису  не пізніше ніж за сорок п’ять днів до початку проведення Фестивалю. У разі онлайн участі до заяви додаються відео вистави учасників фестивалю.

Звертаємо увагу - при надходженні заявки на участь у Фестивалі після зазначеного терміну у її розгляді буде відмовлено.

ЩОДО УМОВ УЧАСТІ ТА ВІДБОРУ УЧАСНИКІВ

Фестиваль проводиться серед колективів будинків та центрів  культури,  аматорських театральних колективів, студій Україні та колективів інших держав. Колектив  учасника Фестивалю складається з аматорів. Участь професійних акторів можлива, але не повинна перебільшувати 25% від загального складу колективу. Загальна кількість учасників колективу не може бути більше 20 осіб.

До участі у Фестивалі допускаються вистави, інтерактивні, розважальні, ігрові чи   освітні програми, перфоманси без обмежень за жанром, українською  або будь-якою іншою мовою (крім російської). Анотація постановки повинна бути написана та надіслана до Оргкомітету на українській мові. Тривалість вистави - до 60 хв.

Колективи, які вчасно подалі заявку та анкету, будуть проінформовані про результати відбору та дату і час виступу не пізніше ніж за тридцять днів до дати  проведення Фестивалю.

Фото з архіву Болградської міської ради

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень