Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

СВОЄ 90-РІЧЧЯ ВІДЗНАЧИЛА МЕШКАНКА ГРОМАДИ АНГЕЛІНА БОРИСІВНА КУЛИНСЬКА

Дата: 11.08.2023 16:14
Кількість переглядів: 96

«Все життя у працях та турботах про інших» – саме так можна містко назвати життєвий шлях Ангеліни Борисівни Кулінської, яка днями відзначила свій поважний ювілей.

Фото без опису

Народилася ювілярка у селі Кубей Болградського району, і була наймолодшою – третьою з дочок. Коли дівчинці було всього шість, вона залишилася без найголовнішої в житті дитини людини мами. Але журитися довго не довелося. Через роки, коли їхній батько одружився вдруге, на світ з'явилися ще молодші сестри, з якими няньчилась і Ангеліна.

Сім'я не мала можливості вчити дівчинку, тому вона дуже рано почала працювати. Вперто працювала в колгоспі, а ще швидко освоїла будівельну майстерність, якій, як вона сама говорила, її навчила саме життя.

Заміж Ангеліна вийшла за жителя села Табаки, куди переїхала і де подружжя практично самі будували свій будинок. Тут народилися їх троє дітей.

«Мама завжди шкодувала, що так ніде і не вчилася, але ви не уявляєте, якою життєвою мудрістю вона володіє, якою хазяйкою вона була, доки не похитнулося її здоров'я», - розповідає одна з дочок ювілярки.

Тяжка багаторічна праця справді не могла не позначитися на здоров'ї жінки. Після отриманої травми ока вона майже двадцять років нікого не бачить, у тому числі не може намилуватися вдосталь своїми шістьма онуками та трьома правнуками.

«Дуже тішить, що ви вдячні своїй матері за все, що сьогодні створюєте комфортні умови їй, це дуже важливо», - наголосила заступник Болградського міського голови Ганна Мунтянова, яка разом зі старостою села Залізничне Світланою Гергі приїхали привітати Ангеліну Борисівну з ювілеєм.

Фото без опису

«Від імені Болградської міської голови та всієї міської ради прийміть найтепліші побажання, нехай у житті будуть лише добрі події», - зазначила Ганна Мунтянова, вручаючи квіти та подарунок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень