Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

21 жовтня 2023 року в місті Болград відбудеться  Міжнародний театральний фестиваль "БОЛГРАД - ФЕСТ 2023"

Дата: 15.08.2023 17:08
Кількість переглядів: 300

Фестиваль організований Болградською міською радою Одеської області, відділом культури, туризму, молоді та спорту Болградської міської ради, КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради за підтримкою Міністерства закордонних справ Республіки  Болгарія за програмою «Болгарська допомога задля розвитку» .

Фото без опису

Форма проведення Фестивалю очна, або онлайн.

Фестиваль є відкритим. До участі у Фестивалі запрошуються аматорські театральні колективи, студії з України та інших держав.

Вікових обмежень акторів та осіб, які беруть участь  у виставах чи їх підготовці немає.

Офіційними мовами Фестивалю є українська та болгарська мови.

Заявка та анкета для участі у Фестивалі за формою «АНКЕТА-ЗАЯВКА на участь у Міжнародному театральному фестивалі «БОЛГРАД  ФЕСТ - 2023» заповнюється згідно додатку (додається) та приймаються до 05.09.2023 року на електрону адресу Оргкомітету Фото без опису.У разі онлайн участі до заяви додаються відео вистави за участю учасників фестивалю. Заявки на участь у Фестивалі, які надійшли після зазначеного терміну, не розглядаються.

Фестиваль проводиться серед колективів будинків та центрів  культури, аматорських театральних колективів, студій Україні та колективів інших держав. Колектив учасника Фестивалю складається з аматорів. Участь професійних акторів можлива, але не повинна перебільшувати 25% від загального складу колективу. Загальна кількість учасників колективу не може бути більше 20 осіб.

До участі у Фестивалі допускаються вистави, інтерактивні, розважальні, ігрові чи освітні програми, перфоманси без обмежень за жанром, українською або будь-якою іншою мовою (крім російської). Анотація постановки повинна бути написана та надіслана до Оргкомітету на українській мові. Тривалість вистави - до 60 хв.

Колективи, які вчасно подалі заявку та анкету, будуть проінформовані до 20.09.2023 р. про результати відбору та дату і час виступу. 

Учасники беруть участь у Фестивалі за рахунок власних коштів. Самостійно оплачують усі витрати пов’язані з участю у Фестивалі. Організатори забезпечують 2-разове харчування.

Організатори надають право учасникам Фестивалю безкоштовно відвідувати  фестивальні вистави та заходи програми Фестивалю, групову екскурсію містом для кожного колективу.

Під час Фестивалю учасники та гості зможуть взяти участь у тренінгах, майстер - класах від запрошених гостей та акторів аматорських колективів.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень