Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

УВАГА: ЗАТВЕРДЖЕНО НОВІ ТАРИФИ НА ВОДОПОСТАЧАННЯ ТА ВОДОВІДВЕДЕННЯ

Дата: 18.08.2023 11:12
Кількість переглядів: 200

УВАГА: ЗАТВЕРДЖЕНО НОВІ ТАРИФИ НА ВОДОПОСТАЧАННЯ ТА ВОДОВІДВЕДЕННЯ
Шановні мешканці Болграда!
У зв’язку з тим, що з моменту останнього корегування тарифів на водопостачання та водовідведення, значно подорожчала електроенергія - на 99,5%, паливо – на 74,1%, рівень мінімальної заробітної плати – на 13 %, реагенти для знезараження води – на 312%, запчастини - на 100%, мастила та змащувальні  – на 35%, виконком Болградської міської ради затвердив нові розцінки на ці послуги.

Фото без опису
Вже з 1 вересня 2023 року абоненти КП «Горводоканал» Болградської міської ради повинні сплачувати за водопостачання – 31, 09 грн за куб м, за водовідведення – 32, 72 грн за куб. м. Таким чином, тарифи на водопостачання та водовідведення, які в останнє були затверджені виконкомом Болградської міської ради у лютому 2022 року, ще до початку повномасштабної війни, зросли на 38,5% та на 37, 8% відповідно.
Звертаємо увагу, що це мінімальне підняття тарифів на фоні подорожчання електроенергії та ресурсів, які повинні в своїй роботі застосовувати комунальники.
Зазначимо, що це був вимушений крок – задля того, щоб підприємство мало можливість і надалі безперебійно, цілодобово надавати послуги з водопостачання та водовідведення мешканцям міста. А також уникнути раптового відключення від електропостачання усієї системи водозабезпечення. 
Сподіваємось на розуміння ситуації!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень