Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ДЕПУТАТИ БОЛГРАДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ПІДТРИМАЛИ ВИДІЛЕННЯ ПОНАД 7 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ НА ПОТРЕБИ УКРАЇНСЬКОЇ АРМІЇ

Дата: 17.08.2023 16:34
Кількість переглядів: 205

Відповідне рішення зі змінами в бюджеті та Програмі забезпечення громадської безпеки, профілактики злочинності та зміцнення правопорядку в Болградській територіальній громаді на 2021-2023 роки було ухвалено вчора, під час позапланової сесії Болградської міської ради.

Фото без опису

Таким чином, Болградська ТГ стала однією з перших в області, хто відгукнувся на офіційне прохання голови Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера, адресоване керівникам громад Одещини – терміном до 18 серпня перерахувати з місцевих бюджетів обласному бюджету субвенцію на зміцнення матеріально-технічної бази військових.

За рекомендаціями ОВА, сума субвенції мала складатися із коштів, які на початку року були закладені в місцевих бюджетах на військові потреби. Також ОВА розрахувала відсотки, які рекомендовано зняти з інших статей витрат.

В результаті, приняв до уваги рекомендації бюджетної комісії, депутати Болградської міської ради погодилися перерахувати на підтримку військових та оборону держави 7 млн 245 тис грн. За це проголосували усі 16 присутніх на сесії депутатів та Болградський міський голова Сергій Димитрієв.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень