Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

КОЛИ КОХАННЯ – ДІЄСЛОВО: У БОЛГРАДІ ТА ЗАЛІЗНИЧНОМУ СЬОГОДНІ ПРОЙШЛИ СУБОТНИКИ

Дата: 18.08.2023 15:00
Кількість переглядів: 107

Вже багато років у Болградській міській раді існує традиція – проводити на прилеглій до адміністративної будівлі на Шпитальній, 45 суботник, у якій дружно беруть участь працівники апарату та фінансового управління. У серпні він проводиться з нагоди чергового Дня народження Болграда, який відзначається 25 числа.

Фото без опису

Таким чином представники органу місцевого самоврядування роблять свій внесок у благоустрій міста, в якому живуть і працюють і який їм не байдужий. В одному можна бути впевненим – ці люди точно не кидають на вулицях сміття, бо знають про непросту щоденну роботу працівників комунальної сфери.

Фото без опису

Попри те, що село Залізничне Болрадської громади цього місяця не відзначає жодних дат, тут також було проведено суботник. У наведенні порядків на цвинтарі, поблизу амбулаторії, старостату, Будинку культури взяли активну участь представники місцевої влади, співробітники КЗ «Центр культури та дозвілля», працівники благоустрою КП «Горводоканал» Болградської міської ради, амбулаторії.

Фото без опису

Починаючи з сьомої ранку та чотирнадцятої години їм вдалося зробити великий обсяг роботи – призвести побілку бордюрів на центральній вулиці, побілити мости, які на ній розташовані, громадський туалет, дерева, перетворити клумби та ліквідувати сміття.

Фото без опису

«Навіщо чекати на якісь дати, щоб наводити лад у нашому спільному будинку? Якщо ти по-справжньому любиш ту територію, на якій живеш, тобі не повинно бути байдуже, що вона потребує благоустрою», - висловила свою думку староста села Залізничне Світлана Гергі.

Фото без опису

Так, сьогодні суботники викликають безліч суперечок, хтось називає їх пережитком минулого, неефективним методом. Можна довго розмірковувати на цю тему, але хто має утримувати свій будинок та прилеглу до нього територію в порядку, як не власник цього будинку та території. А якщо робити це спільно, дружно та із задоволенням, то є ризик отримати дозу гормону дофаміну – своєрідного двигуна, стимулу для пошуку можливостей у подоланні перешкод. Або дозу ендорфіну, який дарує нам почуття легкості, викликає бажання реалізовувати мрії, досягати мети. А чому б і ні?


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень