Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ФОТО ОДНОГО ДНЯ: УКРАЇНА ПОНАД УСЕ

Дата: 24.08.2023 15:00
Кількість переглядів: 85

«Україна понад усе » - під такою назвою у Центрі культури та дозвілля Болградської міської ради пройшов тематичний захід, присвячений 32-ї річниці Незалежності України, якій зібрав у залі багатьох представників Болградщини та не тільки.

Фото без опису

Розпочався захід з хвилини мовчання, якою вшанували усіх загиблих за ці майже два роки війни в Україні. На якусь мить до присутніх, ніби, приєдналися ті мужні загиблі хлопці – уродженці Болградської громади, які дивилися з фотографій у зал.

Фото без опису

«Сьогодні Україна переживає важкі та драматичні виклики за всю свою історію. Тому в нинішній складний час поняття Незалежності та Єдності України набуло для кожного з нас особливого змісту. Дякую нашим мужнім воїнам, які зараз боронять країну, та всім, хто докладає зусиль для побудови вільної незалежної держави. Вічна пам'ять усім, хто загинув за Україну. Впевнен, що ми зможемо гідно пройти цей важкий час і обов'язково переможемо. Від щирого серця зичу всім здоров'я, добра, достатку, щедрої долі, сили та натхнення. Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі», - звернувся зі сцени Болградський міський голова Сергій Димитрієв.

Слова привітань та про великий вклад у відстоюванні незалежності України наших захисників говорили в цей день голова Болградської районної військової адміністрації Михайло Шарафаненко, заступник голови Одеської обласної ради Вадим Шкарівський, голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв, настоятель Спасо-Преображенського собору протоієрей Стефан Турлак.

Фото без опису

За вагомий внесок у розвиток різних сфер життєдіяльності Болградського району та Болградщини найкращи їхні представники були нагороджені грамотами – Одеської обласної військової адміністрації, Одеської обласної ради, Болградської районної військової адміністрації, Болградської районної та міської рад.

Фото без опису

А ще було багато патріотичного – пісень у виконанні солістів, учасників зразкового хореографічного колективу «Натхнення» (рук В. Алавацька), а також постановки від самодіяльної театральної студії «ОнгЪл» (худ кер. Серафим Савченко) Центру культури та дозвілля Болградської міської ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень