Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ВІДБУЛАСЯ ЧЕРГОВА АПАРАТНА НАРАДА ПРИ БОЛГРАДСЬКОМУ МІСЬКОМУ ГОЛОВІ

Дата: 30.08.2023 15:10
Кількість переглядів: 113

Сьогодні Болградський міський голова Сергій Димитрієв провів традиційну апаратну нараду с керівниками структурних підрозділів Болградської міської ради, в ході якої вони прозвітували про свою роботу за минулі два тижні.

Фото без опису

Як завжди, першими підбили підсумки керівники медичних установ Болградської громади – генеральний директор КНП «Болградська ЦРБ» Віктор Дішлі та головний лікар КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Ігор Веліксар. Зі слів медиків, обидві установи охорони здоров’я працюють у своєму звичайному режимі, якихось глобальних проблем не спостерігається, а ті що є, вирішуються.

Фото без опису

В свою чергу, Болградський міський голова дав керівникам лікарні та Центру доручення.

«Прошу вас частіше інформувати населення про реалізацію програми «Доступні ліки», а також про наявність тих медпрепаратів з надісланої гуманітарної допомоги, які повинні надаватися безплатно. Люди повинні про це знати та цим користуватися», - підкреслив Болградський міський голова Сергій Димитрієв.

Також він доручив генеральному директору Болградскої ЦРЛ провести розрахунки та закупити у всі відділення кулери для води.

Фото без опису

«Таким чином ми будемо знати, скільки питної води потребує лікарня, щоб в недалекому майбутньому закупити таке ж сучасне обладнання для очищення води та встановити його в харчоблоці ЦРЛ. Як це ми зробили у цьому році в закладах освіти Болградської громади. Це ще одне наше пріоритетне завдання», - наголосив Болградський міський голова.

Достатньо змістовим був звіт очільниці відділу культури, туризму, молоді та спорту Болградської міської ради Жанни Сусліной. Перш за все, вона виразила своїм колегам, а також всім причетним за допомогу в підготовці та проведенні заходів, присвячених 202-ї річниці заснування міста Болград.

Зазначимо, на нараді було сказано, що усі робітники комунального підприємства «Горводоканал», які в спеку самовіддано наводили порядок у місті, отримають достойні премії за свою клопітливу працю.

«Свята завершилися, але ми продовжуємо працювати у рамках свого плану, готуємось до інших заходів», зазначила Жанна Сусліна та звернула увагу колег на те, що в Центрі культури та дозвілля Болградської міської ради зараз відкрити десять вакансій. Про них докладніше читайте в наступній публікації.

Про роботу з внутрішньо переміщеними особами розповіла спеціаліст по ВПО Болградської міської ради Світлана Мінковська.

«Продовжуємо надавати залишки гуманітарної допомоги, тому що нових партій до нас не надходило. А також консультуємо новоприбулих з окупованих територій громадян стосовно того, які документи й де їм потрібно оформити, куди звернутися, щоб влаштувати дітей в школу, садочок, знайти роботу», - акцентувала спеціаліст.

З інформацією виступила очільниця відділу освіти Болградської міської ради Ірина Гончарова.

«У всіх навчальних закладах громади 1 вересня будуть проведені заходи з нагоди свята Першого дзвоника. Лише для учнів Табаківського ліцею він пройде в онлайн-форматі. Оскільки це єдиний заклад в громаді, де не має укриття. Але ми продовжуємо працювати в цьому напрямку – розпочато процес укладання відповідного договору на будівництво укриття», - розповіла Ірина Гончарова.

Вона також додала, що в цьому навчальному році вперше за парти сядуть 167 першокласників.

У ході апаратної наради було нагадано, що з 1 вересня у громаді буде ліквідуватися лише те сміття, яке знаходиться в сміттєвих контейнерах.

«Тому процес надання контейнерів повинно активізувати, та досягти в цьому стовідсоткового показника, як це було зроблено в селі Виноградівка Болградської громади», - акцентував Сергій Димитрієв.

На нараді було заслухано й інших керівників структурних підрозділів та старост сіл громади. Усім були надані відповідні доручення, про виконання яких вони розповідатимуть на наступній робочій зустрічі з Болградським міським головою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень