Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

БУДНІ ЗАЛІЗНИЧНОГО: РОБОТИ З БЛАГОУСТРОЮ НЕ БУВАЄ БАГАТО

Дата: 05.09.2023 09:59
Кількість переглядів: 70

Кожен понеділок у селі Залізничне Болградської громади починається з вивезення побутового сміття з території села, яке здійснюють працівники КП «Горводоканал» Болградської міської ради.

Фото без опису

Проте цим робота з благоустрою села не обмежується. Протягом усього серпня у Залізничному працювала техніка з вивезення великогабаритного сміття – гілок, листя, будівельних відходів. Також буквально вчора було зроблено покіс трави на місцевому стадіоні.

Фото без опису

Фото без опису

Крім того, дві одиниці техніки електроремонтної бригади КП «Горводоканал» Болградської міської ради продовжують проводити роботи, спрямовані на покращення вуличного освітлення. Це – заміна світильників, реконструкція лінії вуличного освітлення.

Фото без опису

Додамо, що на вулиці Бессарабській проводяться роботи з підключення до електропостачання бювету, якій буде встановлений в селі  найближчим часом.

Фото без опису

«Хочу нагадати мешканцям села Залізничне, що з вересня побутове сміття вивозиться виключно зі сміттєвих контейнерів. Ті, хто не отримав контейнер через заборгованість за послугу з вивезення ТПВ, прохання погасити борг та отримати безкоштовно індивідуальний контейнер. Також звертаю увагу, що сміття з клітин, встановлених раніше на території села, теж ліквідовуватись не буде», - звернулася до односельців староста села Залізничне Світлана Гергі.

Фото без опису

Зазначимо, що в Залізничному почали встановлювати таблички з новими назвами перейменованих вулиць та скверів. Всього таких об’єктів десять.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень