Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

НА АПАРАТНІЙ НАРАДІ: ПРИЄМНА ПОДІЯ ТА ВАЖЛИВІ ЗАУВАЖЕННЯ

Дата: 07.09.2023 11:19
Кількість переглядів: 76

Відбулась чергова апаратна нарада при Болградському міському голові.

Фото без опису

Перш ніж приступити до традиційного обговорення зробленого за минулий тиждень с керівниками структурних підрозділів Болградської міської ради, Сергій Димитрієв разом зі своїм заступником Ганною Мунтяновою та генеральним директором КНП «Болградська ЦРЛ»Віктором Дішлі виконали приємну місію – вручили службовий ордер на двокімнатну квартиру молодої лікаркі-отолорингологу Анастасії Карачебан, яка наприкінці червня почала працювати в районній лікарні.

Зазначимо, це вже восьме службове житло, яке надає Болградська міська рада молодим медикам з 2021 року. Серед отримувачів також чимало фахівців-переселенців.

Після чого присутні повернулися до роботи. Вона розпочалася з важливого зауваження Болградського міського голови.

Фото без опису

«У зв’язку з ворожими атаками півдня Одещини, які інтенсивно відбуваються впродовж трьох днів поспіль, нам важливо ще більше спрямувати зусилля на забезпечення безпеки населенні. Я маю на увазі – прискорити облаштування укриттів там, де ще тривають роботи. А також максимально підготуватись до зимового періоду, який може бути важчим, ніж торік. А саме – перевірити роботу генераторів, опалювальних систем тощо», - зазначив Сергій Димитрієв.

Особливо це стосувалося керівництва медзакладів, КП «Горводоканал» та сфери освіти Болградської громади.

«Хочу також акцентувати, що традиційні культурні заходи, які восени проходять в селах громади з нагоди річниці їх заснування, будуть мати скромніший формат», - додав голова.

Були й слова вдячності. Сергій Димитрієв адресував їх активним мешканцям села Владичень, які взяли участь в підсипанні проблемних ділянок дороги Владичень-Виноградівка.

«Поки ми не маємо змоги відремонтувати цю дорогу, але це не означає, що повинні сидіти, нічого не роблячи. Підсипку ми призводимо кожної осені, і я хочу, чтоб ви передали мою подяку всім тим, хто приєднується до цієї важливої справі», - підкреслив Болградський міський голова, звертаючись до старости села Владичень Марії Ігнатовій.

Фото без опису

У ході наради також прозвучала інформація про те, що з 1 вересня, після перерви, відновив свою роботу Фонд підтримки підприємництва в Болградському районі під керівництвом Сергія Сахарова. Але після проведеної реорганізації вже в статусі комунального закладу Болградської міської ради.

Наприкінці апаратної наради Сергій Димитрієв дав доручення керівникам структурних підрозділів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень