Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ВАЖЛИВЕ ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 12.09.2023 16:30
Кількість переглядів: 68

Відповідно до рішення виконкому Болградської міської ради № 326 від 06.09. 2023 року,  Болградська міська рада оголошує про утворення ради з питань внутрішньо переміщених осіб Болградської територіальної громади Одеської області (далі – Рада).

Фото без опису

До складу Ради входять за посадою представники структурних підрозділів з питань соціального захисту населення, служби у справах дітей, охорони здоров’я ,освіти і науки, житлово-комунального господарства, економічного розвитку, внутрішньо переміщенні особи Болрадської територіальної громади, представники громадських об’єднань ,які проводять діяльність у сфері забезпечення та захисту прав ВПО.

Для затвердження персонального складу Ради рішенням виконавчого комітету Болградської міської ради просимо подавати документи до 28 вересня 2023 року в електронній та/або паперовій формі, а саме:

- заяви у довільній формі на ім’я Болградського міського голови;

- документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія) або єДокумент;

- документа про освіту (за наявності);

-  мотиваційного листа кандидата, в якому викладаються обґрунтування для обрання його до складу Ради;

- відомостей про контактний номер телефону та адресу електронної пошти кандидата (за наявності);

-  довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи в Болградській територіальній громаді або листа громадського об’єднання щодо включення до складу Ради представника громадського об’єднання.

Документи щодо включення осіб до складу Ради подаються до Болградської міської ради на ім’я Болградського міського голови за адресою: вул. Шпитальна, 45 м. Болград, приймальня, або кабінет № 9, або за електронною адресою: miskarada@bolgrad.odeesa.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень