Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

СЕЛО ТАБАКИ БОЛГРАДСЬКОЇ ГРОМАДИ ВІДЗНАЧИЛО СВОЄ 211-РІЧЧЯ

Дата: 18.09.2023 16:16
Кількість переглядів: 141

У минулу суботу своє 211-річчя з дня реєстрації відзначили мешканці та гості села Табаки – одного з найстаріших населених пунктів Болградської громади, яке свого часу було центром переселення болгарських колоністів.

Фото без опису

З цієї нагоди на місцевому стадіоні відбувся невеликий урочистий захід, підготовлений Центром культури та дозвілля Болградської міської ради, на початок якого присутні вшанували пам’ять загиблих від російських загарбників.

Фото без опису

Першими привітали табаківців Болградський міський голова Сергій Димитрієв та староста села Володимир Терзі. Після чого вони вручили нагрудний знак та посвідчення Почесного громадянина села Табаки Болградської територіальної громади відомому у Болградському районі Відміннику освіти, ветерану педагогічної праці, який виростив не одне покоління табаківців, бо довгі роки керував місцевою школою, - Федору Степановичу Хаджиогло.

Фото без опису

Це сталося завдяки клопотанню старости Володимира Терзі, яке напередодні дня села ухвалили депутати Болградської міської ради. Більш того, ім'я Федора Степановича Хаджиогло буде внесено в книгу «Почесні громадяни села Табаки» під номером «1».

Церемонія нагородження почесного вчителя супроводжувалося бурхливими оплесками присутніх.

Фото без опису

Були в цей день і інші нагородженні мешканці Табаки, які своєю працею кожен день робить все, щоб Табаки розвивалося й жило. Кращих представників різних сфер діяльності було нагороджено Почесними грамотами Болградської міської ради, Болградської районної військової адміністрації та Болградської районної ради.

Фото без опису

Порадували глядачів і артисти Центру культури та дозвілля Болградської міської ради, а такж Табаківського клубу. Хоч програма й не була такою довгою, як у минулі роки, табаківці були вдячні й за цей душевний відпочинок.

Додамо, у рамках відзначення Дня Табаки на сільському стадіоні також пройшли спортивні змагання – з футболу, волейболу, нард, шахів і шашок. Переможці та учасники отримали медалі.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень