Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

БУДНІ ЗАЛІЗНИЧНОГО: ПРОДОВЖУЮТЬСЯ РОБОТИ З БЛАГОУСТРОЮ І НЕ ТІЛЬКИ

Дата: 19.09.2023 16:26
Кількість переглядів: 59

Кожен новий тиждень в селі Залізничне Болградського району починається з вивезення сміття. Це, мабуть, те, що вже давно залишається незмінним. Також проводяться інші роботи з благоустрою. Так, один із працівників КП «Горводоканал» Болградської міської ради займається встановленням бювету в селі по вулиці Бессарабській, який буде підключено до електропостачання та він незабаром почне функціонувати.

Фото без опису

Крім того, в селі працює техніка КП «Горводоканал», за допомогою якою проводиться грейдерування ґрунтових доріг на території Залізничного.

Фото без опису

На цьому тижні в селі побували спеціалісти КП «Управління капітального будівництва» Болградської міської ради. Вони виконали заміри та розрахунки для подальшого влаштування доріжки тротуарною плиткою по вулиці Бессарабській – від будівлі початкової школи до головного корпусу Залізничненського ліцею. Крім цього, спеціалісти відвідали спортивний зал для огляду приміщень під душеву та туалет. Були зроблені необхідні вимірювання та розрахунки.

Фото без опису

Минулого понеділка в Залізничному з робочим візитом побувала начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Болградської міської ради Жанна Сусліна, яка зустрілася з працівниками культури та обговорила питання діяльності сільського музею «Батьківська хата».

Працівники Залізничненського старостату зі спеціалістами відділу КУ «Центр надання соціальних послуг» Болградської міської ради відвідали одиноких пенсіонерів, які отримують послуги.

Далі буде...

За інформацією Залізничненського старостату

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень