Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ЗАТВЕРДЖЕНО НОВІ ТАРИФИ НА ВИВІЗ ТВЕРДИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ: ЧОМУ ТА СКІЛЬКИ ПРИЙДЕТЬСЯ ПЛАТИТИ

Дата: 21.09.2023 15:54
Кількість переглядів: 145

Вчора на засіданні члени виконавчого комітету Болградської міської ради своїим рішенням скориговали тарифи на надання послуги з управління побутовими відходами, що надаються КП Болградської міської ради «Горводоканал» на території Болградської територіальної громади.

Фото без опису

Зазначимо, що востаннє тариф на вивіз сміття, яке здійснює комунальне підприємство Болградської міської ради, переглядалися у лютому 2022 року – ще до початку війни. Але з того часу значно зросли у ціні  складові цього тарифу. А саме: дизпаливо – 208%, рівень мінімальної заробітної плати – на 13%, оливи, мастильні матеріали – на 314%, запчастини – на 108% та гумово-технічні вироби - 246%.

Таким чином, вже з 1 жовтня поточного року за послуги з управління побутовими відходами для житлових будинків приватного сектору  в місяць тариф становитимете 37,90 грн з однієї людини. А власників багатоквартирних будинків (від 2-х до 5-ти поверхів) в місяць доведеться сплачувати 34,58 грн. за одну людину.

Додамо, що, на відміну від зростання вартості складових тарифу на більш ніж 100 %, для абонентів «Горводоканал» він зріс лише на 62%. І це був вимушений крок, щоб підприємство і наділі мало змогу безперебійно працювати надавити послугу з управління побутовими відходами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень