Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ПРИВІТАННЯ БОЛГРАДСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ З 79-Ю РІЧНИЦЄЮ СІЛ ОКСАМИТНЕ І ТОПОЛИНЕ

Дата: 23.09.2023 10:00
Кількість переглядів: 224

Шановна громадо, гості! Сьогодні ми відзначаємо 79-у річницю заснування двох маленьких, але дуже мальовничих сіл Оксамитне і Тополине на березі самого великого  озера Ялпуг, краса яких відображена вже у їх назві.

Фото без опису

Сьогоднішній невеликий захід, присвяченій цій даті, символізує  любов  до рідного краю, до його колишніх і нинішніх героїв, його історії та культури. Впевнено можу сказати, що найбільшим її багатством є ви, його жителі – щирі, привітні та гостинні люди.

С тих пір як Оксамитне і Тополине стали частиною Болградської громади, ми намагаємось робити все, щоб звідси не виїжджала молодь, створюємо комфортні умови для розвитку та навчання дітей – нашого майбутнього, майбутнього всієї України.

Але хочу запевнити, що спортивний майданчик, роботи з оснащення начального та виховного закладу, освітлення вулиць сіл – це тільки початок перетворень. І ми обов’язково вирішимо саме головне на сьогодні завдання – питання з водопостачанням мешканців Оксамитного та Тополиного.

На жаль, вже другий рік в нашій країні триває війна… Важко… Страшно… Нестерпно боляче від втрат.  Але ми маємо триматися, бути сильними. І маємо продовжувати жити, працювати і дякувати за кожен світанок нашим Захисникам і Захисницям! Тим з них, хто мужньо загинув за нашу свободу та тим, хто продовжує відстоювати територіальну цілісність України.

Віримо та знаємо, що все буде гаразд. Адже ми на боці добра!

В цей день від усієї душі зичу вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, мирного неба над головою та рідної землі під ногами!

Нехай серця наповнюються гордістю за своє рідне село, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

Зі святом!

З повагою, Болградський міський голова Сергій ДИМИТРІЄВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень