Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

СЕРГІЙ ДИМИТРІЄВ ПРИВІТАВ З ПРОФЕСІЙНИМИ СВЯТАМИ ОСВІТЯН ТА БІБЛІОТЕКАРІВ БОЛГРАДСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 28.09.2023 16:38
Кількість переглядів: 227

Вчора в КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради відбувся урочистий захід з нагоди професійних свят освітян та бібліотекарів громади, які роблять все, щоб молоде покоління наших дітей мало змогу отримувати знання та пізнавати цей світ.

Фото без опису

Традиційно присутні вшанування хвилиною мовчання пам’ять полеглих за Україну, серед яких ,на жаль чимало учнів та вихованців присутніх у залі дошкільних працівників та педагогів.

З професійним святом освітян і бібліотекарів Болградської ОТГ привітали заступник начальника Болградської районної військової адміністрації Дмитро Дімитров, заступник голови Болградської районної ради Володимир Романовський, Болградський міський голова Сергій Димитрієв та начальник відділу освіти Болградської міської ради Ірина Гончарова.

«Труд вчителя в школі чи викладача вищого навчального закладу, працівника у дошкільній чи позашкільній установі, бібліотекара – справа відповідальна. Це — не просто професії. Це покликання душі, вічний пошук істини та самовідданість.Шановні наші працівники дошкільних закладів, бібліотекари, вчителі, ветерани! Прийміть щиру вдячність за ваше високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, виховання та розвитку кожної дитини, за вашу самовідданість, добро і щедрість душі. Впевнений, що ви й надалі докладатимете зусиль задля утвердження духовно багатої громади та усієї України», - зазначив в своїй вітальній промові Болградський міський голова Сергій Димитрієв.

Приємною частиною заходу стало вручення Почесних грамот та Подяк Болградської РВА, Болградської районної та місцевої рад, відділу освіти Болградської міської ради.

З музичними привітаннями виступили артисти та творчі колективи КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень