Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ПРИВІТАННЯ БОЛГРАДСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ!

Дата: 01.10.2023 09:30
Кількість переглядів: 60

Шановна Болградська громадо!

Від Болградської міської ради та від себе особисто щиро вітаю з Днем захисників та захисниць України, з Днем Українського козацтва та святом Покрови Пресвятої Богородиці.

Сьогодні ці свята для нас мають особливе значення…

Фото без опису

Широкомасштабне вторгнення російських загарбників назавжди змінило нашу свідомість. У важкий для країни час українці вкотре довели, що в наших жилах тече кров вільних і мужніх козаків. Свобода, честь, любов до рідної землі залишаються й сьогодні святими словами для українців. Тисячі людей живим щитом стали між ворожою силою та мирною Україною.

Говорять, у крові та сліз немає статі, так само немає статі у сміливості та героїзму… Ми пишаємося нашими захисниками та захисницями. Ви – наші Герої, які ціною власного життя боронять Україну, бережуть спокій і дарують надію на наше вільне і щасливе майбутнє.

Хочу подякувати всім, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини: боронить, лікує, волонтерить, навчає, жнивує, виховує, та всіма можливими способами наближає перемогу!

На ваших плечах тримається наше майбутнє.

Бажаю міцних сил, незламної віри та успіху. Нехай Покров Пресвятої Богородиці, її опіка та милосердна любов перебувають з нашими захисниками, захисницями та всім українським народом! Скорішого повернення додому - вас чекає вдома родина, наша Болградська громада!

У цей день низько схилімо голови згадуючи тих, хто поліг за волю України, хто віддав своє життя, захищаючи рідну землю, адже найвищим рівнем любові до Батьківщини є готовність боронити її ціною власного життя. Для нас нинішніх важливо, щоб пам’ять лишалася живою, аби не розгубити усвідомлення ціни, яку сплачено за власну незалежність.

Вічна та світла пам’ять загиблим!

Честь і слава живим!

З повагою, Болградський міський голова Сергій ДИМИТРІЄВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень