Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ВОНИ – СПРАВЖНІ ГЕРОЇ, ПРИКЛАД СИЛИ ДУХУ, ЧЕСТІ ТА НЕСКОРЕНОСТІ: СЬОГОДНІ В БОЛГРАДІ ВШАНУВАЛИ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

Дата: 02.10.2023 11:24
Кількість переглядів: 202

Напередодні Дня захисника и захисниць Україні, який з цього року відзначатиметься 1 жовтня, відбулись урочисті заходи, присвячені нашим героям.

Фото без опису

Рівно о дев’ятій ранку на центральній площі міста керівництво Болградського району, районної та міської ради, представники територіальних підрозділів району, організацій та підприємств хвилиною мочання вшанували пам’ять загиблих українських воїнів та поклали квіти до Меморіалу Слави.

Фото без опису

Потім присутні, серед яких чимало людей в військової формі, перейшли до палацу «Кришталь», що на проспекті Соборний. Тут відбулась церемонія нагородження Захисників та Захисниць України грамотами Болградської РВА, Болградських районної та міської рад.

Фото без опису

«Від імені Болградського міського голови та себе особисто хочу подякувати за вашу нелегку, але надзвичайно важливу справу в боротьбі за свободу України. Ви – справжні герої, приклад сили людського духу, честі, нескореності. Вітаю вас з цим особливим святом! Бажаю скорішої Перемоги, миру, злагоди та добробуту в родинах та скорішого повернення до дому. Бережіть себе!», - зазначила в своїй вітальній промові секретар Болградської міської ради Віра Ніколаєнко.

Фото без опису

За вагомий внесок у забезпеченні надійної охорони державного кордону, сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, старанність, патріотизм, зразкову військову дисципліну, високій професіоналізм та з нагоди Дня Захисників і Захисниць України вона також вручила Почесні грамоти Болградської міської рад молодшому інспектору прикордонної служби 2 категорії, молодшому сержанту Павлу ГАННОШЕНКО та інспектору прикордонної служби вищої категорії – начальнику групи старшому сержанту Марині АКСЕНТЬЄВОЇ.

Фото без опису

Справжнім подарунком для військових став виступ артистів КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради.

Фото без опису

Зазначимо, що не були забути сьогодні і захисники, які віддали своє життя за наше мирне майбутнє. Одразу після урочистостей Віра Ніколаєнко разом з першим заступником Болградського міського голови Андрієм Гарваловим вирушили на болградське кладовище, да поклали квіти на могили усіх 16-ти загиблих воїнів!

Світла та вічна пам’ять героям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень