Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ВІДБУЛАСЬ АПАРАТНА НАРАДА ПРИ БОЛГРАДСЬКОМУ МІСЬКОМУ ГОЛОВІ: ПРО ЩО ЙШЛОСЯ

Дата: 26.10.2023 12:08
Кількість переглядів: 94

Відбулась чергова апаратна нарада при Болградському міському голові з керівниками структурних підрозділів Болградської міської ради.

Фото без опису

Першими, вже за традицією, про роботу медичних закладів прозвітували заступник генерального директора КНП «Болградська ЦРЛ» Володимир Желясков і головний лікар центру первинної медико-санітарної допомоги Ігор Веліксар.

Як розповів Володимир Желясков, весь останній тиждень в Болградській районній лікарні працювала спеціальна комісія з області, яка перевіряла готовність медзакладу до роботи в умовах надзвичайної ситуації.

Фото без опису

«Тішить те, що комісія не просто виконувала перевірку, а й консультувала, розповідала як і які саме недоліки нам потрібно виправити впродовж наступних трьох тижнів. За підсумками роботи комісії готовність Болградської ЦРЛ до роботи в надзвичайних умовах, порівняно з іншими 12-ю лікарнями Одещини, уступає лише медзакладу міста Подольськ», - зазначив заступник генерального директора Болградської райлікарні Володимир Желясков. Він також додав, що тривають ремонтні роботи з облаштування укриття в ЦРЛ і приміщення, де буде встановлено комп’ютерний томограф.

Продовжуються роботи з реставрації покрівлі будівлі пам’ятки архітектури «Особняк 1870-1890 рр.», у якому розташовано Центр первинної медико-санітарної допомоги Болградської міської ради.

«Вже завершено установку гідробар’єрів та відливів, розпочато реставрацію покрівлі», - розповів головний лікар ЦПМСД Ігор Веліксар. Стосовна епідемічної ситуації в громаді та Болградському районі він зазначив, що вона стабілізувалася, поріг не перевищено, зростання захворюваності від вірусних інфекцій немає.

Активно продовжують свою роботу соціальні структури Болградської міської ради, ЦНАП та відділ культури, туризму, спорту та молоді, у тісному тандемові працюють КП «Горводоканал» та Інспекція з благоустрою.

«Зараз, поки сприяють погодні умови, разом з інспекцією робимо акцент на обрізанні дерев, ліквідації сміття, проводимо роботу з вуличного освітлення», - прозвітував керівник КП «Горводоканал» Анатолій Ільченко.

Фото без опису

Крім того, повним ходом йде підготовка до виставки-ярмарку, присвяченої до Дня виноробів, яка замість традиційного Міжнародного винного фестивалю пройде в Болграді у листопаді.

«Цей ярмарок – гарна можливість надати новий подих ще однієї галузі економіки – виноробству, підтримати виноробів, консолідувати бізнес не лише Болградської громади, а усього Болградського району як суб’єкта відносин, які, на жаль, спочатку у зв’язку із пандемією ковіду, а потім із війною, зупинилися», - підкреслив Сергій Сахаров, директор КУ «Фонд підтримки підприємництва у Болградському районі» Болградської міської ради.

«Так, це наша спільна мета – допомогти виноробам громади заявити про себе, фермерам - про свою продукцію. А також залучити ще більше людей до виставки-ярмарку, на якій за два дні ми усі разом зможемо зібрати кошти на підтримку української армії. Адже саме завдяки їй ми маємо змогу проводити усі наш культурні, спортивні та туристичні заходи. А поки сьогодні я звертаюсь до кожного з вас з проханням, до ваших підлеглих – перерахувати свою одноденну зарплату до благодійного фонду, якій зможе закупити для наших військових ППО необхідний прожектор. Пам'ятаємо, що кожна гривня допомагає нашим захисникам наближати нашу Перемогу», - підкреслив наприкінці апаратної наради Болградський міський голова Сергій Димитрієв.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень