Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ШУКАЄМО ПРИЙОМНИХ-БАТЬКІВ У ПРИЙОМНІ СІМ'Ї БОЛГРАДСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 08.11.2023 11:55
Кількість переглядів: 90

Навряд чи знайдеться в сучасній Україні людина, що не замислювалась би над проблемами сирітства, не бачила б відео-репортажі з інтернатів та дитячих будинків.

Фото без опису

Ні для кого не є таємницею, що найкраща форма для виховання та всебічного розвитку людини – це сімейні форми. Не завжди у сиріт є родичі, що готові стати опікунами (піклувальниками), багатьох відлякує ймовірність усиновлення дитини, адже це важкий та усвідомлений вибір людини.

Проте, в даний час – є альтернативна форма сімейного виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, яка на превеликий жаль маловідома широкому загалу. Такою альтернативою є прийомні сім’ї.

В прийомні сім’ї влаштовується від 1 до 4 дітей. Прийомним батькам офіційно зараховується в трудову книжку їх робота з дітьми, а одному з прийомних батьків – держава виплачує грошові виплати на утримання кожної дитини та виплачує грошове забезпечення.

Діти, що перебувають у прийомних сім’ях – зберігають свій соціальний статус та отримують усі пільги, які їм передбачені законодавством.

Шановні жителі Болградської територіальної громади!

Якщо у Вас виникли запитання, чи Ви виявили бажання прийняти на виховання дитину-сироту, дитину, позбавлену батьківського піклування, підтримати її, надати сімейне тепло, любов, затишок, підготувати до самостійного життя, звертайтеся до:

- комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» Болградської міської ради за адресою: м. Болград, вул. Поштова, буд 39, каб. № 8, директор – Сухачова Тетяна Борисівна;

- служба у справах дітей Болградської міської ради за адресою: м. Болград, вул. Поштова, буд 39, каб. № 9, начальник – Мохначева Марина Миколаївна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень