Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ: В БОЛГРАДІ ВІДЗНАЧИЛИ РІЧНИЦІ ДОЛЕНОСНИХ ПОДІЙ В УКРАЇНІ ХХІ СТОЛІТТЯ

Дата: 21.11.2023 11:53
Кількість переглядів: 62

Фото без опису

Сьогодні в Болграді відбувся захід, присвячений Дню Гідності та Свободи, якій було встановлено Указом Президента України 13 листопада 2014 року з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об'єктивної інформації про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 - лютому 2014 років постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

Фото без опису

З цього приводу  та на знак пошани тих подій та людей, що змінили життя України, на центральній площі міста відбулася церемонія покладання квітів до Меморіалу Слави, у якої взяли участь начальник Болградської районної військової адміністрації Михайло Шарафаненко, заступник голови Болградської районної ради Володимир Романовський, секретар Болградської міської ради Віра Ніколаєнко, керівники структурних підрозділів та громадськість.

Фото без опису

Тут же, на площі присутні вшанували пам’ять загиблих за незалежність України хвилиною мовчання.

Після чого в Болградській централізованій бібліотечній системі була проведена Година пам’яті: «Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ!», підготовлений працівниками ЦБС  з метою належного вшанування громадського подвигу, патріотизму й мужності героїв, які боронять незалежність нашої держави.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень