Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

СЬОГОДНІ СВІЙ ПОЧЕСНИЙ ЮВІЛЕЙ ВІДЗНАЧАЄ МЕШКАНКА БОЛГРАДУ ОЛЕНА МИХАЙЛІВНА АГАФОНОВА

Дата: 23.11.2023 16:50
Кількість переглядів: 134

Олена Михайлівна Агафонова, що живе, можна сказати, у самому серці Болграда, в якому з’явилася на світ 95 років тому, сьогодні приймала привітання з приводу свого ювілею. Не тільки від близьких людей – двох доньок, зятя, двох онуків та правнука. Привітати жінку також прибули заступниця Болградського міського голови Ганна Мунтянова та головна спеціалістка відділу соціального захисту населення Болградської міської ради Тетяна Бамбура.

Фото без опису

Вони адресували ювілярці найкращі побажання від Болградського міського голови Сергія Димитрієва, передали жінці квіти та подарунок, а ще подякували за її важливу багаторічну працю, за те, що виховала своїх дітей гідними громадянами. За те, що з турботою відносилась до діточок, які з’являлися на світ в Болградському пологовому будинку, де протягом багатьох років працювала Олена Михайлівна дитячою медсестрою.

Фото без опису

«Раніше, коли мама ще виходила на вулицю, з нею постійно віталися люди, багато людей. Я питала маму: «Хто це?». Але вона чесно зізнавалася, що не знає. Вони, як ми здогадалися, були ті самі мами, що свого часу народжували своїх дітей в Болградському пологовому будинку і на декілька днів довіряли моїй мамі догляд за своїми малюками. Адже раніше новонароджені повинні були бути окремо від матусь. Ними турбувалися саме дитячі медсестри», - розповіла молодша донька Олени Михайлівни – Алла.

Вона також додала, що ювілярка й сьогодні залишається допитливою – любить читати. Але вже тільки заголовки в газетах, тому що зір вже не той, що був. За цією ж причиною, жінка більше слухає, ніж дивиться телевізор. І, авжеж, Олена Михайлівна дуже радіє, коли до неї приходять гості, щоб поспілкуватися.

Давно вже не має чоловіка Олени Михайлівни, у минулому військовослужбовця, з яким вона де тільки не несла службу, в тому числі й в Германії, Румунії. Но головне досягнення нашої землячки в тому, що навіть в такому почесному віці вона не залишалася однією, а навпаки оточена любов’ю і турботою, якими вона сама завжди щиро ділилася не тільки своїми близькими, а і з зовсім чужими їй людьми.

Болградська міська рада щиро вітає Олену Михайлівну Агафонову з її ювілеєм. Бажаємо міцного здоров’я, миру, гарного настрою.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень