A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

СЕРГІЙ ДИМИТРІЄВ ПРИВІТАВ КОЛЕГ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ – ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Дата: 08.12.2023 11:59
Кількість переглядів: 70

Вчора, 7 грудня професійне свято відзначали ті, хто поєднав своє життя із місцевим самоврядуванням, хто працює на благо розвитку громад.

Фото без опису

Це свято було встановлено указом Президента України 25 листопада 2000 року. Дату було обрано не випадково, адже саме цього дня, 7 грудня 1990 року, депутати Верховної Ради України більшістю голосів ухвалили Закон “Про місцеве самоврядування”.

З цієї нагоди в глядацькій залі Центру культури та дозвілля Болградської міської ради відбувся тематичний захід «Щоб серце палало заради людей», присвячений тим, хто представляє багатотисячний загін народних обранців.

«Це свято не тільки тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів, а й усіх громадян, виборців, яких турбують проблеми та які дбають про розквіт територіальної громади. Адже разом ми – громада, здатна зробити сучасним та комфортним наше життя», - зазначив, звертаючись зі сцени до колег, Болградський міський голова Сергій Димитрієв.

Він також подякував їм за те, що навіть в умовах війни, яка ставить перед органами місцевого самоврядування нові виклики, вони відповідально та активно продовжують робити все від них залежне.

Чимало Почесних грамот Сергій Димитрієв вручив й тим представникам Болградської міської ради, хто сьогодні намагається робити все для розквіту Болградської громади.

Окрему подяку Сергій Димитрієв адресував ветеранам органів місцевого самоврядування.

«Нехай ваш багатий досвід стане часткою роботи кожного з нас», - підкреслив він та вручив пам’ятні подарунки тим, хто свого часу віддав багато часу, сил, енергії роботі в Болградській міській раді.

Спеціально, щоб привітати з професійним святом представників органів місцевого самоврядування Болградщини за їх самовіддану працю в умовах воєнного стану, на захід прибув заступник голови Одеської обласної ради Вадим Шкарівський, якій вручив Почесні відзнаки, ціни подарунки – наручні годинники Одеської обласної ради та Подяки Одеської обласної ради.

Найкращі побажання та слова вдячності адресували в цей день присутнім у залі перший заступник Болградської районної військової адміністрації Валерій Єребакан та голова Болградської міської ради Михайло Садаклієв, які також нагородили Почесними грамотами самоурядовців Болградщини.

Своїми яскравими музичними та хореографичними номерами, як завжди, порадували артисти КЗ «Центр культури та дозвілля" Болградської міської ради - Зразковий ансамбль танцю «Натхнення» (керіниця Вікторія Алавацька), скрипачка Вікторія Ільчук, тріо «Консонанс», саксофоніст Ілля Іоржев, Володимир Стаматі-Грубіян.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень