A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

БОЛГРАДСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА ЗУСТРІВСЯ З ЛІДЕРАМИ УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ ГРОМАДИ

Дата: 08.12.2023 12:04
Кількість переглядів: 90

Вчора, саме в День місцевого самоврядування, в конференц-зали відділу культури, туризму, молоді та спорту Болградської міської ради Болградський міський голова Сергій Димитрієв зустрівся зі своїми юними колегами - лідерами учнівського самоврядування закладів освіти Болградської міської ради «Лідер».

Фото без опису

Також активну участь у заході взяли секретар Болградської міської ради Віра Ніколаєнко, начальник  відділу  освіти  Ірина   Гончарова, начальник  відділу культури, туризму, молоді та спорту  Жанна Сусліна, головний спеціаліст  Відділ культури, туризму, молоді та спорту Болградської міської ради Ірина Арнаутова, завідувачка сектору  міжнародних зв’язків  та  інвестицій Діана  Петрік,  директорка комунального закладу  «Туристичний інформаційний  центр  «Болград» Юлія  Дімітрова, директорка Центру дитячої та юнацької творчості Інна Гіневська та керівник ради лідерів учнівського самоврядування закладів освіти Болградської міської ради «Лідер» Юлія Русанжик.

Фото без опису

Вийшла конструктивна та жвава бесіда, у ході якої молодь отримала відповіді на свої запитання від міського голови та інших представників влади.

Фото без опису

На зустрічі з лідерами учнівського самоврядування йшлося про те що зроблено міською владою, і про те, що ще належить втілити в життя; які властивості характеру повинен мати лідер – той, хто веде за собою людей.

Фото без опису

«Однією із переваг місцевого самоврядування є участь громадян у вирішенні проблем громади, в якій вони проживають. І це стосується не тільки дорослих. Дуже важливо знати бачення тієї чи іншої проблеми й молодим поколінням. Адже ви - майбутнє своїх міст та й держави в цілому. Ви не заангажовані на проблемах, які дорослі бачать зовсім в іншому світлі. І ви повинні усвідомити головне – не дивлячись на те, що ви ще зовсім юні, ви – повноправні члени громади, міста та держави, і Болградська міська рада завжди відкрита для діалогу з вами», - зазначив Сергій Димитрієв наприкінці бесіди.

В свою чергу, голова ради лідерів учнівського самоврядування Тетяна Вежновець привітала зі святом присутніх на зустрічі представників місцевого самоврядування та вручила подяку Болградському міському голові за співпрацю міської ради та учнівського самоврядування.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень