A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ДО КІНЦЯ ЦЬОГО РОКУ В ЗАЛІЗНИЧНОМУ З’ЯВИТЬСЯ АЛЕЯ СЛАВИ ВОЇНАМ-ЗАХИСНИКАМ

Дата: 11.12.2023 15:53
Кількість переглядів: 59

На виконання рішення Болградської міської ради, яке було прийнято наприкінці вересня, сьогодні в селі Залізничному розпочалися будівельні роботи з облаштування Алеї Слави на честь загиблих воїнів-захисників, що жили в цьому населеному пункті.

Фото без опису

Майбутній меморіальний комплекс буде створено на території парку «Дружби народів», поряд з пам’ятником болгарським переселенцям.

На його облаштування спрямовано 360, 0 тис. грн із бюджету громади. Саме на цю суму депутати Болградської міської ради погодилися зменшити фінансування капітального та поточного (ямкового) ремонту доріг, утримання та обслуговування доріг, раніше передбачених в Програмі з благоустрою  території Болградської територіальної громади на 2021-2023 роки.

Адже, на превеликій жаль, Залізничне найбільше втратила своїх земляків серед інших сіл Болградської громади. Це – Руслан Дунєв, Костянтин Карагез, Михайло Ялама.

 «Ми вирішили, що у селі повинне бути окреме місце, де ми зможемо вшанувати пам’ять наших Героїв, дякуємо, що с цим погодилися і Болградській міський голова, і депутати міської ради», - зазначила староста села Залізничне Світлана Гергі.

 Сьогодні було завезено весь необхідний будівельний матеріал, працювала техніка КП «Горводоканал», щоб розрівняти територію. Як обіцяв підрядник, за два тижні вони впораються із поставленим завданням.

Додамо, що ескіз Алеї Слави було розроблено педагогами та учнями Залізничненського ліцею та доопрацьовано КУ «Управління капітального будівництва» Болградської міської ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень