Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

В БОЛГРАДІ ЗАПРАЦЮВАВ КАЗКОВИЙ КРИШТАЛЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ (ФОТО)

Дата: 21.12.2023 15:19
Кількість переглядів: 55

Вчора в будівлі «Кришталь» відбулося урочисте відкриття нової святкової локації, у магічну атмосферу якої зможе поринути кожен охочий дорослий та дитина. Ця локація – чудова нагода зібратися з близькими, щоб трохи відволіктися від тяжких думок, а ще й допомогти нашим захисникам.

Фото без опису

Зазначимо, що така форма заходу запропонована відділом культури, туризму, молоді та спорту та впроваджена працівниками КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградською міської ради – нова. Ії головна мета – об’єднати людей, особливо дітей та нагадати їм забутий присмак справжньої різдвяної казки. А ще представити можливість усім охочим допомогти нашим ЗСУ.

Казку тут створює все – святий Миколай зі своєю помічницею, різноманітні інсталяції, звукове супроводження, світлові ефекти, святкові кімнати та маскарадні костюми, в яких можна сфотографуватися або зробити відеоролик на добру пам’ять. А ще – різноманітні смаколики від місцевих виробників.

Як й було анонсовано – локація працюватиме кожного дня з 11.00 до 19.00 до 29 грудня включно. Рівно о 17.30 артисти Центру культури та дозвілля будуть радувати відвідувачів своїми різноманітними талантами – музичними та хореографічними.

Щоб поринути в «Казковий Кришталь», дорослі можуть придбати квитки – за 50 грн та для дітей – 20 грн.

«Для вихованців дитячих садочків, першокласників, вихованців реабілітаційного центра, Болградської спецшколи, дітей соціально-вразливих категорій та дітей військовослужбовців – вхід безплатний. Для них ми передали понад 400 квитків», - розповіла начальниця відділу культури, туризму, молоді, спорту Болградської міської ради Жанна Сусліна.

Приходьте – ви точно не пожалкуєте!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень