Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

НАПЕРЕДОДНІ НОВОГО РОКУ: БОЛГРАДСЬКА МІСЬКА РАДА ЗАТВЕРДИЛА БЮДЖЕТ БОЛГРАДСЬКОЇ ГРОМАДИ ТА УХВАЛИЛА НОВУ ПРОГРАМУ

Дата: 21.12.2023 17:11
Кількість переглядів: 61

Сьогодні відбулася 68-а сесія Болградської міської ради, на розгляд якої було винесено тридцять питань. Але першим з них, за традицією, і головним став проєкт рішення «Про місцевий бюджет Болградської міської територіальної громади на 2024 рік», який презентувала начальниця фінансового управління Болградської міської ради Світлана Вікол.

Фото без опису

«Доходи місцевого бюджету заплановані в сумі 241, 4 млн гривень, у тому числі доходи загального фонду 238,7 млн гривень та доходи спеціального фонду — 2,7 млн гривень",- зазначила Світлана Вікол.

Ніяких запитань із залу не прозвучало, адже, як зазначили самі депутати, вони мали можливість більш детально розглянути складові «кошториса» громади на майбутній рік на засіданнях постійних комісій.

Фото без опису

Радою було прийнято збалансований бюджет, тому видатки місцевого бюджету затверджені також в сумі 241,4 млн гривень, у тому числі видатки загального фонду 234,8 млн гривень та видатки спеціального фонду 6, 6 млн гривень, резервний фонд заплановано у розмірі у розмірі 3,5 млн гривень.

Фото без опису

«Всім дякую. Це наш головний фінансовий документ на наступний рік, який обіцяє бути нелегким. Але ми все одно будемо працювати та виконувати доведені цифри», - звернувся після цього до обранців в сесійній залі Болградський міський голова Сергій Димитрієв.

Звертаємо увагу, що ознайомитися із повним текстом бюджету Болградської громади можна буде пізніше на офіційному сайті Болградської міської ради.

Ознаменувалася ця сесія також ухваленням нової Програми підтримки молодіжної політики в Болградській територіальній громаді «Молодь Болградщини» на 2024-2026 роки.

Фото без опису

Як зазначила Жанна Сусліна, очільниця відділу культури, туризму, молоді та спорту Болградської міської ради, який й виступив розробником цієї Програми, її головною метою є створення в Болградській територіальній громаді сприятливих умов для розвитку і самореалізації молоді, підвищення національно-патріотичної свідомості та формування активної громадянської позиції молоді в усіх сферах суспільного життя.

Також депутати затвердили план роботи Болградської міської ради VIII скликання на 2024 рік, Програму фінансової підтримки Болградської районної ради Одеської області на 2024 рік, внесли зміни у Програму розвитку фізичної культури та спорту на 2021-2023 роки, цільову Програму «Здоров’я» на 2023- 2025 роки та Програму забезпечення громадської безпеки, профілактики злочинності, зміцнення правопорядку, підтримки сил оборони України та мобілізаційної готовності в Болградської територіальній громаді на 2024-2027 роки. І розглянули блок земельних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень