Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ПРО ВАЖЛИВЕ НА КООРДИНАЦІЙНІЙ РАДІ З ПИТАНЬ СІМ’Ї, ГЕНДЕРНОЇ РІВНОСТІ, ЗАПОБІГАННЯ ТА ПРОТИДІЇ НАСИЛЬСТВУ В БОЛГРАДСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ  

Дата: 27.12.2023 11:33
Кількість переглядів: 95

Вчора під головуванням заступниці Болградського міського голови  Ганни Мунтянової відбулось засідання Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, торгівлі людьми в Болградській територіальній громаді.

Фото без опису

В засіданні прийняли участь: директорка комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Болградської міської ради Тетяна Сухачова,  начальниця служби у справах дітей Болградської міської ради Марина Мохначева, заступниця головного лікаря КНП «Центр первинно медико-санітарної допомоги» Болградської міської ради Ольга Кара, начальник сектору превенції Болградського РВП ГУНП Олексій Болотов, начальниця відділу підтримки сім’ї,   координації надання соціальних послуг управління УСЗН Болградської районної державної адміністрації  Домнікія Мазур, начальниця відділу освіти Болградської міської ради Ірина Гончарова, начальниця відділу культури, туризму, молоді та спорту Болградської міської ради Жанна Сусліна, начальниця відділу соціального захисту населення Болградської міської ради Альона Жолтова, начальниця відділення соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю  КУ «Центр надання соціальних послуг» Болградської міської ради Наталя Сергеєва.

     Під час засідання розглядалися наступні питання:

  1. Про роботу відділу культури, туризму, молоді та спорту Болградської міської ради щодо залучення молоді до активної культурної та спортивної діяльності в громаді.
  2. Про роботу Болградського РВП ГУНП в Одеській області щодо інформування постраждалих осіб від домашнього насильства або насильства за ознакою статі про їх права, заходи і соціальні послуги, якими вони можуть скористатися, а також контактні дані суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашнього насильства; висвітлення в ЗМІ проблеми домашнього насильства, про виступи у трудових колективах, закладах освіти та перед населенням з цього питання.
  3. Про підсумки роботи  відділу освіти Болградської міської ради щодо проведення щорічної акції «16 днів проти насильства» у закладах  загальної середньої освіти Болградської територіальної громади.
  4. Про роботу Болградського районного центру первинної медико-санітарної допомоги щодо проведення  медичного огляду постраждалих осіб від домашнього насильства та надання медичної допомоги за потреби, як амбулаторно так і стаціонарно.

За результатами проведення Координаційної ради прийняті відповідні рішення та наданні доручення, які направленні на попередження та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі в Болградській територіальній громаді.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень