Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ЩОБ ДОПОМОГТИ НАБЛИЗИТИ ПЕРЕМОГУ: БОЛГРАДСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА І ПРАЦІВНИКИ АПАРАТУ БОЛГРАДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ПЕРЕДАЛИ ВІЙСЬКОВИМ МАЙЖЕ 34 ТИСЯЧІ ГРИВЕНЬ

Дата: 28.12.2023 09:47
Кількість переглядів: 53

Нещодавно бухгалтерією Болградською міської ради було перераховано 33 тисячі 828 грн на рахунок Благодійного фонду «Ліга добрих справ ЮА», що, як відомо, вже понад рік активно займається збором коштів на придбання вкрай необхідного спорядження для військовослужбовців 88-го окремого батальйону морської піхоти.

Фото без опису

Вказана сума складається з одноденного заробітку Болградського міського голови Сергія Димитрієва  та представників апарату Болградської міської ради.

«У лавах 88-го батальйону сьогодні мужньо захищають Україну наші хлопці, тому це наш свідомий крок – допомогти їм у наближенні Перемоги», - зазначив Болградський міський голова Сергій Димитрієв, з чим погодилися його колеги.

Додамо, що це вже не перша подібна фінансова допомога, яку робить апарат Болградської міської ради в році, що минає. До того ж, частину своєї заробітної плати Болградський міський голова перераховує щомісяця.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень