Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

З МЕТОЮ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ ГРОМАДЯН: ТРУДОВИЙ АРХІВ БОЛГРАДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ОТРИМАВ НОВІ СТЕЛАЖІ ЗАГАЛЬНОЮ ВАРТІСТЮ ПОНАД 650 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ

Дата: 29.12.2023 09:54
Кількість переглядів: 53

Нещодавно з метою створення умов збереження документів, реалізації законних соціальних прав громадян щодо пенсійного забезпечення та подальшого функціонування для відділу трудового архіву Болградської міської ради було придбане та встановлено нове стелажне обладнання.

Фото без опису

 «Це важливе придбання стало можливим завдяки цільової Програмі Відділу трудового архіву Болградської міської ради на 2022-2024 роки, до реалізації якої, окрім Болградської громади, долучилися ще чотири - Василевська, Городненська, Криничненська та Кубейська ТГ. Адже з бюджету усіх цих громад й було виділені потрібні 651 тисяча гривень на придбання 7 сучасних стелажів, які у два рази збільшують об’єм площі, яку відтепер можна заповнювати фондами. Тому виражаю щиру подяку кожному керівнику зазначених громад та їх депутатам», - підкреслила очільниця Відділу трудового архіву Родіка Дмитрієва.

Додамо, формування та надання архівних довідок, копій і витягів з документів, які знаходяться на зберіганні фондів з метою підтвердження громадянам трудового стажу та заробітної плати відділом трудового архіву Болградської міської ради приводиться для громадян безкоштовно.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень