Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

НА ЗАСІДАННІ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЛЕГАЛІЗАЦІЇ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ ТА ЗАЙНЯТОСТІ НАСЕЛЕННЯ ПІДБИЛИ ПІДСУМКИ

Дата: 29.12.2023 14:01
Кількість переглядів: 109

В Болградській міській раді відбулось чергове засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення, на якому були обговорені наступні питання: підсумки роботи робочої групи щодо проведення ряду виїзних засідань за листопад-грудень 2023р., розгляд листів ГУ ДПС в Одеській області та Болградської РВА Одеської області, в яких надається інформація щодо рівня заробітної плати у розрізі платників податків для опрацювання в рамках роботи комісії з питань дотримання законодавства про працю та подальша організація роботи комісії.

Фото без опису

В листопаді-грудні 2023 року було проведено низку виїзних засідань. Метою роботи комісії цього разу було повторне відвідування тих суб’єктів господарювання, з яких члени комісії розпочинали свою роботу для виявлення нових суб’єктів господарювання або тих, що припинили свою діяльність. Як підсумок встановлено діяльність 2 нових торгових об’єкта. Метою відвідувань було встановлення дотримання вимог законодавства про працю: державна реєстрація підприємницької діяльності, одночасно із з’ясуванням ситуації з працевлаштування найманих осіб. За підсумками роботи було встановлено не дотримання вимог законодавства в деяких об’єктах, суб’єктам господарювання було запропоновано усунути порушення, також було запропоновано звернутися до Сектору міжнародних зв’язків та інвестицій Болградської міської ради, фонду підтримки малого та середнього підприємництва Болградської ТГ та Центр зайнятості для отримання державної допомоги та компенсації. Також, за листопад-грудень 2023р. двадцять чотири фізичних особи громади пройшли процедуру державної реєстрації, частина підприємців оформили трудові відносини зі своїми працівниками та сплатили всі податкові борги, деякі – частково.

Також постійно проводиться бесіда з платниками податків про необхідність сплати податків та податкової заборгованості. Суб’єкти господарювання, у яких встановлено не відповідальність в організації роботи та не усунуті недоліки – запрошені на засіданні.

За результатами засідання робочої групи вирішено продовжувати проводити роботу згідно Плану заходів.

 

С


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень