Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

«ГОЛОВНЕ – НЕ СВАРИТИСЯ», - РЕЦЕПТ ДОВГОЛІТТЯ ВІД 95-РІЧНОЇ МЕШКАНКИ БОЛГРАДУ ТЕТЯНИ СИДОРІВНІ УЗУН

Дата: 29.12.2023 15:15
Кількість переглядів: 188

Вчора свій почесний ювілей зустріла мешканка Болграду Тетяна Сидорівна Узун, з чим жінку, ветерана праці приїхали привітати Болградський міський голова Сергій Димитрієв та його заступниця Ганна Мунтянова.

Фото без опису

Тетяна Сидорівна народилася дев’яносто п’ять років тому у Кілійському районі, але, так сталося, переїхала в село Каракурт Болградського району, звідки родом був її чоловік. Разом із ним вони народили трьох дітей - двох доньок та сина та побудували дім в Болграді, де досить й живе Тетяна Сидорівна.

Фото без опису

На превеликій жаль, у 1965 році ювілярка овдовіла, але зуміла сама виростити з дітей достойних громадян. А ще й була дуже відповідальною працівницею у сфері Болградського громадського харчування, якому віддано багато років життя кухарем. Про що свідчить звання «Ветеран праці», яке свого часу отримала Тетяна Сидорівна.

Фото без опису

«Я завжди намагалася не сваритися, навіть із сусідами, й діти в мене гарні, і семеро онуків, і два правнуки», - поділилася рецептом свого довголіття ювілярка.

Фото без опису

Болградська міська рада ще раз вітає Тетяну Сидорівну Узун з ювілеєм та прийдешнім Новим 2024 роком! Живите в радощі та мирі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень