Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

УВАГА: САМЕ ЧАС РОЗРАХУВАТИСЯ С БОРГАМИ ПЕРЕД КП «ГОРВОДОКАНАЛ», ЩОБ НЕ ЗАЛИШИТИСЯ БЕЗ ВОДОПОСТАЧАННЯ

Дата: 16.01.2024 16:32
Кількість переглядів: 85

Наприкінці минулого року, 29 грудня 2023-го, Кабінет Міністрів України ухвалив постанову № 1405, згідно з якою мораторій на припинення надання комунальних послуг продовжує діяти лише на окупованих територіях України, та територіях, де ведуться активні бойові дії.

Фото без опису

У зв’язку з цим контролери КП «Горводоканал» починають розносити до своїх абонентів-боржників попередження про припинення водопостачання у разі, якщо вони не погасять борги протягом 30 днів з дня отримання такого попередження.

Звертаємо увагу на те, що повторне підключення до водопостачання відбудеться протягом 1 дня з дати повного погашення боргів за спожиті послуги, надані підприємством, та сплати за відключення та підключення до водопровідної мережі, або з дати укладання договору реструктуризації заборгованості.

Зазначимо, що відключення абонентів відбуветемиться відповідно з  Порядком відключення абонентів-боржників підприємства, який прописано у Законі України «Про житлово-комунальні послуги» № 2189 від 09.07.2023 року.  Згідно до ст.26 цього Закону виконавець має право припинити подачу води, якщо абонент не погасив борги протягом 30 днів з дня отримання попередження.

Тому адміністрація КП «Горводоканал» Болградської міської ради просить погасити заборгованість за спожиті послуги  у найкоротші терміни та в подальшому розраховуватися за спожити послуги до 25 числа поточного місяця за попередній, щоб надалі уникнути створення заборгованості та повторного відключення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень