Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ДОВГОЛІТТЯ – СЕКРЕТ БОГА

Дата: 19.01.2024 16:28
Кількість переглядів: 89

Цього місяця своє 90-річчя відзначила уродженка та мешканка Болграда Степанида Маринівна Адаменко. З цієї нагоди привітати ювілярку прибули Болградський міський голова Сергій Димитрієв та його заступниця Ганна Мунтянова.

Фото без опису

«Ми бажаємо вам, перш за все, здоров'я та радості у колі близьких людей», - побажали гості, вручивши жинці подарунок та квіти.

"Я дуже вдячна вам за надану увагу, це дуже важливо", - у свою чергу, зазначила Степанида Маринівна.

Народилася ювілярка в Болграді в 1934 році, і ніколи не покидала це місто. У зв'язку з тим, що у батьків Степаниди Маринівни не було можливості дати дочці блискучу освіту, дівчина рано розпочала свою трудову діяльність. Перші два роки працювала на Болградській швейній фабриці, а наступні сорок – як кухпрацівник і кухар у Болградській центральній районній лікарні.

На заслужений відпочинок жінка йшла зі званням «Ветеран праці», яке отримало не лише за значний робочий стаж, а й за виявлені за всі ці роки відповідальність.

А ще Степанида Маринівна – чудова мама, бабуся та прабабуся. У неї дві дочки, з однією з яких жінка проживає разом, четверо онуків, двоє правнуків і… зовсім скоро з'явиться ще один.

«Довголіття – це секрет Бога. Головне вірити в силу добра, дарувати його людям безкорисливо та радіти з того, що ми маємо. А ще дякувати. Я, наприклад, вірю, що настане той час, коли зникнуть хвороби, скорботи, війни, і бажаю вам цей час застати», - побажала на прощання Степанида Маринівна Адаменко.

Болградська міська рада ще раз вітає ювілярку з Днем народження і бажає всього лише найкращого!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень