Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

Триває підготовка проекту Статуту Болградської територіальної громади

Дата: 29.01.2024 16:47
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

    Наприкінці
 2023 року в Болградській міській раді почала працювати ініціативна група з підготовки проекту "Статуту Болградської територіальної громади". Питання розробки та втілення в життя нового статуту було обумовлено тим, що після децентралізації до Болградської міської ради увійшли села Владичень, Виноградівка, Табаки, Залізничне, Оксамитне та Тополине, тобто створилась громада. Для того, аби привести до порядку низку юридичних питань та оновити існуючий Статут Болградської міської ради було прийняти рішення створити робочу групу з підготовки проекту Статуту Болградської територіальної громади, та винести його на громадське обговорення.

Фото без опису
     Сьогодні в Болградській міській раді відбулось чергове засідання робочої групи, на якому було розглянуто зміст та розділи майбутньої структури проекту Статуту.
Згідно рішення робочої  групи було заплановано проведення громадського  обговорення проекту Статуту 16.02.2024 р.  о 14.00 у приміщенні адміністративної будівлі міської ради по вул. Терещенка, 65.  

Фото без опису
   Нагадуємо, що всі охочі взяти участь у підготовці Статуту Болградської територіальної громади мають можливість ознайомитись з ходом підготовки за посиланням "Статут" та надсилати свої зауваження та пропозиції на адресу Болградської міської ради  miskarada@bolgrad.odessa.gov.ua.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень