Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

Щодо надання соціальних послуг

Дата: 02.02.2024 10:00
Кількість переглядів: 66

   На цьому тижні під головуванням заступниці Болградського міського голови  Ганни Мунтянової, відбулось засідання комісії з розгляду заяв громадян про надання або припинення надання соціальних послуг особам похилого віку, особам з інвалідністю та сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах Болградської територіальної громади.
Фото без опису
   Під час засідання розглядались справи жителів громади щодо надання соціальних послуг за місцем проживання на платній базовій, диференційованій  та безоплатній основах. Всього розглянуто 128 заяв. 
Фото без опису
   Рішення про надання чи відмову у наданні соціальних послуг мешканцю Болградської територіальної громади комунальною установою «Центр надання соціальних послуг» приймає виконавчий орган Болградської міської ради відповідно до рішення Болградської міської ради № 2066-VІІІ від 25 січня 2024 року «Про затвердження тарифів на соціальні послуги комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Болградської міської ради Одеської області та діючого законодавства України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень