Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ВИ МОЛОДІ, АКТИВНІ ТА БАЖАЄТЕ ЗРОБИТИ ВНЕСОК У РОЗВИТОК БОЛГРАДСЬКОЇ ГРОМАДИ? ТОДІ - ДОЛУЧАЙТЕСЯ!

Дата: 01.03.2024 13:25
Кількість переглядів: 57

Болградська міська рада повідомляє, що 30 березня 2024 року о 10:00 годині у глядацькій залі корпусу №1 Центру культури та дозвілля  за адресою: м. Болград, вул. Поштова, 30  відбудуться установчі збори для формування складу Молодіжної ради при Болградській міській раді.

Фото без опису

До складу Молодіжної ради можуть входити громадяни України віком від 14 до 35 років.

Заява і документи приймаються до 08.03.2024 року включно (08:00 год - 17:00 год.) в паперовому вигляді за адресою: м. Болград, вул. Поштова 30 ІІ поверх кім. 10 (відділ культури, туризму, молоді та спорту) та в електронному вигляді (сканкопії) на e-mail:  viddil_kult_bmr@ukr.net  із зазначенням в темі повідомлення «Молодіжна рада».

Список кандидатів до складу Молодіжної ради, які братимуть участь в установчих зборах, та список представників, яким відмовлено в участі в установчих зборах, із зазначенням підстави відмови, біографічні довідки кандидатів, а також уточнена інформація про дату, час та місце проведення установчих зборів оприлюднюються не пізніше ніж 26.03.2024  на офіційному веб-сайті Болградської міської ради.

Відповідальна особа: Арнаутова Ірина Анатоліївна – головний спеціаліст відділу культури, туризму, молоді та спорту, контактний телефон +380638996077.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень