Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

Міський голова привітав жительку міста Болград з 90-річчям

Дата: 06.03.2024 11:17
Кількість переглядів: 72

    Вчора свій поважний ювілей відзначила жителька м. Болград Георгієва Марина Дмитрівна, якій виповнилось 90 років.
 

Фото без опису


   Марина Дмитрівна народилась 5 березня 1934 року у Р. Румунія, з часом родина переїхала до м. Болград, звідки був батько ювілярки та з 1940 року назавжди залишилась у нашому місті. Отримавши початкову освіту у Болградській школі №1 ювілярка вступила до Тираспольського педагогічного інституту за фахом вчитель хімії та біології, який закінчила у 1957 році, здобувши спеціальність вчителя хімії та біології. За направленням працювала у с. Хаджи Абдул, Вулканештського р-ну Р. Молдова вихователем у дитячому будинку. Через деякий час Марина Дмитрівна почала працювати  в школі у с. Залізничнне, Болградського р-ну, а згодом у Болградській школі №2 звідки  у 1989 вийшла на заслужений відпочинок.
За свій доброзичливий характер, дбайливе ставлення до учнів та своєї роботи  Марина Дмитрівна здобула визнання та авторитет серед колег, щиру любов учнів та повагу оточуючих.
У ювілярки залишився один син (старший син помер через хворобу у 2010 році) та троє онуків. Хоч життя розпорядилося так, що у родини немає можливості постійно бачитись, але Марина Дмитрівна не сумує, а навпаки, активно використовує передові комп'ютерні технології для постійного спілкування з рідними через Skypе та інші месенджери.

Фото без опису


    З нагоди ювілею Болградський міський голова Сергій Димитрієв разом з заступником Ганною Мунтяновою прийшли привітати Марину Дмитрівну зі святом, поздоровити вітальними словами та подарувати пам'ятний подарунок на честь дня народження.
     Міський голова Сергій Димитрієв подякував ювілярці за великий внесок досвіду та життєвої мудрості, яка вона внесла за роки своєї педагогічної праці, побажав ще багато щасливих моментів,  сімейного затишку та міцного здоров'я.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень