Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

З 1 БЕРЕЗНЯ 2024 РОКУ ВНЕСЕНІ ЗМІНИ ЩОДО НАДАННЯ ДОПОМОГИ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИМ ОСОБАМ: ПОДАТИ ЗАЯВКУ МОЖНА В ЦНАПІ БОЛГРАДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 20.03.2024 11:41
Кількість переглядів: 141

 

Кабінет Миністрів України вніс зміни до Постанови № 332 «Деякі питання соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб та інших вразливих категорій осіб» від 22.03.2022 року щодо порядку призначення виплат на проживання для внутрішньо переміщеним особам.

Повідомляємо що в Центрі надання адміністративних послуг Болградської міської ради можна отримати адміністративну послугу «Надання допомоги на приживання  внутрішньо переміщеним особам».

З 1 березня 2024 року допомога може бути автоматично призначена для окремих категорій внутрішньо переміщених осіб.

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Іншим, внутрішньо переміщеним особам що не підпадають під окремі категорії для автоматичного призначення і які мають право на допомогу (відносяться до відповідної категорії і відповідають встановленим критеріям ), необхідно для призначення її на наступні 6 місяців - подати заяву разом з документами до Центру надання адміністративних послуг Болградської міської ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Звертаємо вашу увагу що в Центрі надання адміністративних послуг для більш зручного  отримання послуг прийом громадян ведеться за попереднім записом. Записатися на прийом можна в приміщенні ЦНАПу, або за посиланням: https://bolgradska-gromada.gov.ua/cnap-15-16-04-13-01-2022/

За детальною інформацією  можна звернутися за телефоном (04846) 4-24-19

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень