A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ВІДБУЛАСЬ АПАРАТНА НАРАДА ПРИ БОЛГРАДСЬКОМУ МІСЬКОМУ ГОЛОВІ: ГОЛОВНІ ТЕЗИ

Дата: 26.03.2024 16:51
Кількість переглядів: 30

Сьогодні Болградський міський голова Сергій Димитрієв провів чергову апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів Болградської міської ради, на якій традиційно було підбити підсумки роботи за минулий тиждень та визначені завдання на найближче майбутнє.

Фото без опису

Розпочалась робоча нарада з важливого звернення Сергія Димитрієва до присутніх.

«Хочу ще раз нагадати вам про допомогу, яку ми можемо зробити для наших хлопців – військовослужбовців 88-го батальну морської піхоти, що базувався на території Болграда й зараз потребує підтримки. Мова йде про перерахунок одноденного заробітку на підтримку наших бійців. Вважаю це нашім громадянським обов’язком. Водночас дякую тим нашим працівникам, хто вже зробив перерахування», - підкреслив міський голова.

Як стало відомо, з заробітної плати за березень буде перераховано 39 тис. 839 грн, з яких працівниками апарата Болградської міської ради - 28 тис. 192 грн та ще 11 тис. 647 грн - представниками п’яті структурних підрозділів.

Зазначимо, такий благодійний крок Болградська міська рада реалізує не вперше, роблячи таким чином свій внесок у наближенні Перемоги.

Також Болградський міський голова звернувся до відповідальних за роботу генераторів.

«Так, Болградська громада не відчула наслідків атаки на енергетичні об’єкти на відміну від мешканців Одеси та Одеського району, де без електропостачання залишаються понад двох десятків тисяч споживачів. Але ми повинні бути готові до будь-яких поворотів. Тому доручаю відповідальним особам – перевірити усі генератори в Болграді та дотримуватись економічного споживання електроенергії», - наголосив Сергій Димитрієв.

Були поставлені й інші завдання перед керівниками структурних підрозділів Болградської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень