Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ПРИВІТАННЯ БОЛГРАДСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ СЕРГІЯ ДИМИТРІЄВА З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ТЕАТРУ

Дата: 27.03.2024 12:05
Кількість переглядів: 52

Театр – один з найдавніших видів мистецтва, де піднімаються теми добра і зла, війни і миру, світла і тьми. Він завжди мав великий вплив на суспільство, виконуючи роль естетичного й морального вихователя, залишаючись джерелом духовної наснаги, оптимізму та доброти.

Фото без опису

Сьогодні в Україні війна, але театри продовжують працювати: перелаштовуються, займаються волонтерством для Збройних Сил України, надають тимчасовий прихисток для українців, які постраждали під час бойових дій.

З нагоди Міжнародного дня театру щиро вітаю режисерів та акторів-аматорів двох труп самодіяльної театральної студії «ОНГЪЛ» в місті Болград, всіх, чиє життя пов’язане з театральною сферою! Прийміть нашу вдячність за ті добрі думки й почуття, які ви своєю творчістю пробуджуєте у людях, за те, що театр продовжує радувати і захоплювати майстерністю акторів, різнобарвною атмосферою творчості. Дякуємо за вашу за активну громадянську позицію.

Бажаємо міцного здоров’я, сили духу та терпіння пережити складні часи для нашої батьківщини. Разом наближаймо Перемогу та мир!

З повагою, Болградський міський голова Сергій ДИМИТРІЄВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень