Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

Відбулось чергове засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати

Дата: 28.03.2024 09:35
Кількість переглядів: 63

Відбулось чергове засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати

 

    27 березня в залі засідань Болградської міської ради відбулось чергове засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення, на якому були обговорені наступні питання: підсумки роботи робочої групи щодо проведення ряду виїзних засідань за березень 2024р., розгляд листів ГУ ДПС в Одеській області та Болградської РВА Одеської області, в яких надається інформація щодо рівня заробітної плати у розрізі платників податків для опрацювання в рамках роботи комісії з питань дотримання законодавства про працю та подальша організація роботи комісії.

 

Фото без опису

           В березні 2024 року було проведено низку виїзних засідань, комісія відвідала декілька торгових об’єктів. Як підсумок - встановлено діяльність 4-х нових торгових об’єктів. Метою відвідувань було встановлення дотримання вимог законодавства про працю: державна реєстрація підприємницької діяльності, одночасно із з’ясуванням ситуації з працевлаштування найманих осіб. За підсумками роботи було встановлено не дотримання  вимог законодавства в деяких об’єктах, суб’єктам господарювання було запропоновано усунути порушення та надано термін. Ці об’єкти були повторно відвідані, з ними проводилась розмова у телефонному режимі. Також, за березень 2024р. п’ятнадцять фізичних осіб громади пройшли процедуру державної реєстрації, частина  підприємців оформили трудові відносини зі своїми працівниками та сплатили всі податкові борги, деякі – частково.         

З платниками податків постійно проводиться роз’яснювальна робота про необхідність сплати податків та податкової заборгованості в тому числі у телефонному режимі. По тим суб’єктам господарювання, у яких встановлено не відповідність в організації роботи, яки не усунули недоліки в наданий термін – направлені листи до ГУ ДПС в Одеській області для відповідного реагування. 
    
За результатами засідання робочої групи вирішено продовжувати проводити роботу згідно Плану заходів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень