A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 03.04.2024 09:43
Кількість переглядів: 27

Керуючись п. 6 ст. 541 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" та відповідно до порядку звітування старост сіл Болградської міської територіальної громади перед громадськістю про свою діяльність за 2023 рік

10 квітня 2024 року о 16.00 год. на відкритої зустрічі відбудеться заслуховування звіту старости Залiзничненського старостинського округу перед жителями села у глядацькому залi Залiзничненського будинку культури с. Залiзничне, вул. Бессарабська, 92.

Фото без опису

Кожен житель села Залiзничне Болградської територіальної громади має можливість поставити запитання, висловити зауваження та внести пропозиції стосовно звіту старости старостинського округу до 09.04.2024 року.

Зауваження та пропозиції можна залишити безпосередньо у старостаті або надіслати на поштову скриньку Болградської міської ради з поміткою "Зауваження до звіту старости села Залiзничне" за адресою: miskarada@bolgrad.odessa.gov.ua aбо на поштову скриньку старостату sovet_secret@ukr.net.

Зі звітом старости можна ознайомитися на інформаційному стенді в адміністративному зданії старостату, в соцмережі Facebook на сторінці Залiзничненьського старостинського округу.

За інформацією Залізничненського старостинського округу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень