A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

В БОЛГРАДІ ТРИВАЄ ПІДГОТОВКА ДО МАСШТАБНОГО ЕКОНОМІЧНОГО ФОРУМУ, ПРОВЕДЕННЯ ЯКОГО ОЧІКУЄТЬСЯ В ТРАВНІ ЦЬОГО РОКУ

Дата: 03.04.2024 09:48
Кількість переглядів: 40

Зараз в активній фазі проходить робота з представниками громад, які виявляють бажання взяти участь у форумі, формуються напрямки секцій.

Фото без опису

Також ведеться робота з залученням партнерів, участь яких в проведенні цього заходу трудно переоцінити. Нижче наводимо перелік партнерів, які зацікавлені в участі у форумі та всебічно допомагають реалізації його проведення.

Агенція регіонального розвитку Одеської області

Фото без опису

Це - неприбуткова та не бюджетна установа, що створена на засадах партнерства між державним, приватним і громадським секторами з метою ефективної реалізації державної регіональної політики.

https://rdaod.com.ua/about-us/

Агентство транскордонного співробітництва «Єврорегіон Нижній Дунай»

Фото без опису

Єврорегіон Нижній Дунай створено 14 січня 1998 року

під час зустрічі керівників прикордонних регіонів України, Румунії і Республіки Молдова. Утворення Єврорегіону є засобом активізації транскордонного діалогу держав-сусідів, формою

пошуку ефективних шляхів співпраці самоврядних одиниць по різні боки кордонів

https://www.facebook.com/acbc.euroregion

ПОРОМНИЙ КОМПЛЕКС ОРЛІВКА – ІСАКЧА

Фото без опису

Унікальний, сучасний поромний комплекс в селі Орлівка Ренійського району Одеської області з міжнародним пунктом пропуску через державний кордон для поромного пасажирського та вантажного сполучення між населеними пунктами Орлівка (Україна) – Ісакча (Румунія).

https://www.porom.org/

Укргазбанк

Фото без опису

Вже понад 30 років Укргазбанк є надійним фінансовим інститутом і входить до переліку системно важливих банків України. Він має стратегічне значення для економіки країни, стабільно обслуговуючи всі клієнтські сегменти: фізичних осіб, малий та середній бізнес, великі корпорації. Укргазбанк входить до п’ятірки найбільших банків України за обсягом активів. 94,94% акціонерного капіталу банку належить державі в особі Міністерства фінансів України.

https://www.ukrgasbank.com/about/

Одеська обласна державна адміністрація — місцева державна адміністрація Одеської області, яка є місцевим органом виконавчої влади і входить до системи органів виконавчої влади України.

https://oda.od.gov.ua/

Одеська обласна рада - є представницьким органом місцевого самоврядування, що представляє спільні інтереси територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області.

https://oblrada.od.gov.ua/

Болградська районна державна адміністрація

Болградська районна державна адміністрація — виконавчий орган Болградського району Одеської області. Державний орган, який здійснює функції дотримання чинного законодавства та управління на території Болградського району.

https://bolgrad-rda.od.gov.ua/

Болградська районна рада

Болградська районна рада - є представницьким органом місцевого самоврядування, що представляє спільні інтереси територіальних громад сіл, селищ, міст Болградського району.

https://bolgrad-rada.od.gov.ua/

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень