Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ДЕПУТАТИ БОЛГРАДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗАТВЕРДИЛИ ДОГОВІР ПРО ДРУЖБУ ТА СПІВРОБІТНИЦТВО МІЖ ОБЩИНОЮ ТУНДЖА (Р. БОЛГАРІЯ) ТА МІСТОМ БОЛГРАД

Дата: 29.04.2024 17:12
Кількість переглядів: 58

Одним з перших проєктів рішень, яке розглянули на минулий сесії депутати Болградською міської ради, став проект про затвердження договору про дружбу та співробітництво між Общиною Тунджа Республіки Болгарія та містом Болград Одеської області (Україна).

Фото без опису

Перед початком процедури голосування Болградський міський голова Сергій Димитрієв зазначив, що цей договір було підписано 22 квітня 2024 року в місті Ямбол общини Тунджа з її кметом Станчо Ставрєвим під час візиту делегації Болградської міської ради у Республіку Болгарія.

Фото без опису

«Але згідно з чинним українським законодавством він потребує затвердження на сесії, тому ми виносимо це питання на голосування. Хочу зазначити, що цей не договір - не просто можливість їздити в гості один до одного на різні свята, він вже надає нам можливість незабаром взяти разом з болгарською стороною участь у міжнародному проєкті. І це, вірю, лише початок нашої плідної співпраці на благо громади та общини. Адже, перебуваючи у закордонному відрядженні, ми також мали змогу взяти участь у бізнес-форумі, що проходив в общине Тунджа. Там розглядалися проєкти вартістю понад 500 мільйонів євро, що будуть реалізовані на території общини. Тобто нам є чого прагнути та чому навчатися», - звернувся перед голосуванням до депутатів Сергій Димитрієв.

Фото без опису

Обранці проєкт рішення підтримали.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень