Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

Відбулось чергове засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення

Дата: 30.04.2024 16:25
Кількість переглядів: 72

    29 квітня 2024 року в залі засідань Болградської міської ради відбулось чергове засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення, на якому були обговорені наступні питання: підсумки роботи робочої групи щодо проведення ряду виїзних засідань за квітень 2024р., відвідування суб’єктів господарювання на літніх майданчиках по укладених договорах пайової участі та подальша організація роботи комісії.

Фото без опису

           В квітні 2024 року було проведено низку виїзних засідань, комісія відвідала декілька торгових об’єктів. Як підсумок встановлено діяльність 3-х нових торгових об’єктів. Метою відвідувань було встановлення дотримання вимог законодавства про працю: державна реєстрація підприємницької діяльності, одночасно із з’ясуванням ситуації з працевлаштування найманих осіб. За квітень 2024р. дев’ятнадцять фізичних осіб громади пройшли процедуру державної реєстрації, частина  підприємців оформили трудові відносини зі своїми працівниками та сплатили всі податкові борги, деякі – частково.         

З платниками податків постійно проводиться роз’яснювальна робота про необхідність сплати податків та податкової заборгованості. Ті суб’єкти господарювання, у яких буде встановлено не відповідальність в організації роботи та не усунуті недоліки – будуть запрошені на наступне засідання.  За результатами засідання робочої групи вирішено продовжувати проводити роботу згідно Плану заходів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень