Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ПЕРЕВІРЕНО СТАН МІСЦЯ ТИМЧАСОВОГО ПРОЖИВАННЯ ВПО НА ТЕРИТОРІЇ БОЛГРАДСЬКОЇ ГРОМАДИ: ПІДСУМКИ

Дата: 01.05.2024 15:53
Кількість переглядів: 77

На минулому тижні в Болградську громаду з робочим візитом завітали спеціалісти відділу з питань внутрішньо переміщених осіб управління з питань ВПО департаменту соціальної та сімейної політики Одеської ОДА Ольга Тішіна та Олена Богатенко.

Фото без опису

Разом із начальником відділу по роботі з ВПО управління соціального захисту населення Болградської РВА Іриною Пельтек, першим заступником Болградського міського голови Андрієм Гарваловим, заступницею міського голови Ганною Мунтяновою, директором КУ «Управління капітального будівництва» Болградської міської ради Віктором Пельтеком, спеціалістом по роботі з ВПО Болградської міської ради Світланою Мінковською та представниками благодійного фонду «Десяте квітня» Андрієм Соковим і Оленою Ткачук вони перевірили стан і облаштування приміщення в селі Владичень на предмет відповідності мінімальним вимогам для проживання внутрішньо переміщених осіб.

Нагадаємо, торік саме в будівлі колишнього дошкільного закладу в селі Владичень по вулиці Віктора Кожуріна було проведено капітальний ремонт з метою розміщення переселенців з окупованих територій України.

«На сьогодні в приміщеннях, де можуть знайти прихисток до 30 людей, облаштовано все. Є нові ліжка, постільна білизна, інші меблі, посуд, побутова техніка», - розповіла Ганна Мунтянова, в чому мали можливість особисто переконатися представники Одеської ОВА.

Але, як виявилося, для того, щоб розмістити тут громадян, які у зв’язку з бойовими діями залишили свої місця проживання, потрібно виконати ще деякі важливі вимоги згідно з чинним законодавством – облаштувати найпростіше укриття, встановити пандус та здійснити благоустрій території.

«Для цього, за замовленням Болградської міської ради, вже розроблена проєктно-кошторисна документація. Тобто і це завдання ми обов’язково виконуємо», - зазначив перший заступник Болградського міського голови Андрій Гарвалов.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото Болградської РВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень