Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

В БОЛГРАДІ ВДРУГЕ ПІДНЯЛИ ПРАПОР ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ

Дата: 09.05.2024 16:09
Кількість переглядів: 71

Сьогодні, на центральній площі міста Болград пройшов урочистий захід з нагоди Дня Європи, який 9 травня Україна вже вдруге відзначає разом з усією європейською спільнотою.

Фото без опису

У заході взяли участь начальник Болградської районної військової адміністрації Михайло Шарафаненко, голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв, Болградський міський голова Сергій Димитрієв, представники структурних підрозділів РВА та міської ради, громадськість.

Розпочався він з хвилини мовчання на знак вшанування пам'яті загиблих українців, а також державного гімну. Пролунав сьогодні й гімн ЄС. Після чого відбулась церемонія підняття прапора Євросоюзу.

Фото без опису

«Сьогодні очевидно, що майбутнє Європи неможливе без України і майбутнє України неможливе без Європи. Саме український народ вже понад два роки героїчно відстоює демократію, свободу, історію, культуру, людські життя та мрії усієї прогресивної Європи. За цей час Україна та українці показали світові свою силу та стійкість та зробили свій вибір - бути в європейській родині країн, які простягли нам руку допомоги та Болградській громаді зокрема. Тому в День Європи маємо чудовий привід висловити подяку Європейському Союзу за підтримку у боротьбі з ворогом, за надану допомогу. Адресую щиру вдячність нашім європейським містам-побратимам, різноманітним європейським благодійним фондам – за плідну співпрацю та підтримку з початком війни в Україні», - зазначив у своїй вітальній промові Болградський міський голова Сергій Димитрієв.

Завершилися урочистості дуже яскравим виступом артистів КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради – соліста Володимира Грубіяна та зразкового ансамблю танцю "Натхнення" під керівництвом Вікторії Алавацької.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень