Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ЗАХИСТ ПРАВ ДІТЕЙ – ОДИН З ПРІОРИТЕТНИХ НАПРЯМКІВ ДІЯЛЬНОСТІ БОЛГРАДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 13.05.2024 12:00
Кількість переглядів: 43

На минулому тижні в адмінбудівлі Болградської міської ради відбулось чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини в Болградській територіальній громаді на чолі з заступницею Болградського міського голови Ганною Мунтяновою.

Фото без опису

На порядку денному, як завжди, були розглянуті питання, що стосуються захисту дітей громади, який є пріоритетним в діяльності органів місцевого самоврядування.

Зокрема, було розглянуто клопотання адміністрації Залізничненського ліцею Болградської міської ради про невиконання батьківських обов’язків мешканки села з виховання та навчання її неповнолітнього сина 2009 року народження. На превеликій жаль, такі випадки фіксуються ще у нашому суспільстві, але не залишаються без уваги влади, яка намагається вирішити їх з урахуванням інтересів дітей та у рамках закону.

Також позитивно було розглянуто заяву іншої матері про надання її доньці 2010 року народження статусу «Дитина, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів».

А ось за надання дозволу ще однієї матері на відмову від прийняття спадщини її 16-річним сином члени комісії одностайно проголосували проти, чим захистили майнові права дитини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень