Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ВЖЕ ЦІЄЇ СУБОТИ В БОЛГРАДІ ПРОЙДЕ МІЖНАРОДНИЙ БЕССАРАБСЬКИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ ФОРУМ ТА ВИСТАВКА-ЯРМАРОК НА ПІДТРИМКУ ЗСУ

Дата: 15.05.2024 11:11
Кількість переглядів: 99

Вчора відбулось останнє засідання організаційного комітету з підготовки до Міжнародного економічного форуму, який пройде в Болграді через лічені дні - 18 травня.

Фото без опису

Позаду чотире місяці масштабної підготовчої роботи спеціалістів структурних підрозділів Болградської міської ради, Болградської РВА та Болградської районної ради, підсумки якої можна буде побачити та оцінити вже цієї суботи в будівлі КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради за адресою: вул. Інзовська, 170.

Нагадаємо, форум проводиться в рамках Стратегії сталого розвитку України до 2030 року, яка була запропонована Президентом України, а також Стратегії розвитку Одеської області 2021-2027 роки та за підтримки Одеської обласної державної адміністрації, Агенції регіонального розвитку Одеської області, Агентства Транскордонного співробітництва «Єврорегіон Нижній Дунай», банківських структур.

Фото без опису

В заході візьмуть участь представники підприємств півдня Одеської області, міжнародних партнерів з міст-побратимів Болграда та потенційних міжнародних інвесторів.

Метою проведення Форуму є мотивування промислових та сільськогосподарських виробників, підприємців, органів місцевого самоврядування півдня Одеської області у внутрішніх та міжнародних проєктах, залучення інвестицій в регіон для вирішення виробничих, інфраструктурних соціальних завдань, створення робочих місць, збільшення надходжень до бюджетів різних рівнів в умовах воєнного стану, зміцнення обороноздатності країни та безпеки громадян. Адже без стабільної економіки значно складніше наблизити Перемогу України у війні.

В рамках Форуму буде проведена презентація інвестиційного потенціалу півдня Одеської області, представлені пріоритетні інвестиційні проєкти, відбудеться обговорення питань співпраці у секціях за напрямками.

Фото без опису

Також в рамках економічного заходу впродовж двох днів -18 та 19 травня, на території Центру культури та дозвілля по Інзовській, 170 буде працювати виставка-ярмарок «Смачний баранчик», на якій буде представлено товари та послуги виробників промислової та кулінарної продукції підприємців та майстрів народних промислів. Гроші з продажу продукції будуть спрямовані на підтримку наших захисників.

То ж долучайтеся!

До зустрічі!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень